fbpx
ADVERTISEMENT

CATALYST

Follow Kami di Media Sosial

MASTERCLASS : CANDLESTICK

Candlestick memberikan penerangan berkaitan harga saham yang diniagakan dan memberikan gambaran psikologi apa yang mungkin berlaku.

Apa pun, kena belajar ilmu candlestick sebelum nak belajar tengok chart. Boleh tengok ulang-ulang sampai faham. Lepas belajar dari video ini dah boleh cari sendiri saham yang berpotensi.

Durasi video ini lebih 3 Jam! Boleh tengok ulang-ulang

LEADERS & LAGGARDS

Masih ingat tak masa orang berebut-rebut beli saham TOPGLOV, saham-saham lain yang satu geng dengan dia pun tiba-tiba meroket naik jugak cuma lambat sikiiiit je.

Haa, itu contoh saham sektor glove. So, macam mana dengan saham dekat sektor lain?

Dalam e-book ini, selain senarai leaders & laggard industri-industri yang lain, anda juga akan belajar contoh-contoh case study yang jadi serta tak jadi.

Miliki e-book Leaders & Laggard

SAHAM GLOBAL

SAHAM GLOBAL

Kami dulu juga hanya fokus melabur di pasaran saham Bursa Malaysia. Tetapi selepas mengambil kira risiko dan faktor-faktor lain, kami mengambil keputusan untuk tidak meletakkan 100% duit lebihan yang ada di pasaran saham Malaysia.

Alhamdulillah, pulangan yang diterima daripada pasaran saham US juga adalah tinggi. Oleh itu, kami ingin berkongsi step by step yang perlu diikut jika nak melabur saham di sana. 

Miliki e-book Dari Malaysia Ke Wall Street

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?