Produk

Anda sedang mencari ilmu pelaburan dan perdagangan SAHAM dari asas (atau zero) sampai boleh beli jual dengan pengetahuan fundamental, teknikal dan sentimen yang komprehensif?

Bahasa mudahnya, kita belajar dari kosong step-by-step!

Buat julung kalinya, memperkenalkan

WEBINAR
SENANG SAHAM

dengan kerjasama eksklusif  CGS CIMB Securities Malaysia

bersama speaker:

Tuan Eza Ezamie
COO Majalah Labur

&

Tuan Somad Albasit
Remisier M+ (Malacca Securities)

#Hari 1 : 19 Disember 2020
Sabtu, 9 pagi – 5 petang
#Hari 2 : 20 Disember 2020
Ahad, 9 pagi – 5 petang
#Hari 3 : 21 Disember 2020
Isnin, 2 petang – 5 petang

Ini adalah kelas intensif. Ini bukan kelas preview. Mana ada kelas preview sampai 3 hari?

Belajar secara santai dari rumah melalui aplikasi ZOOM.

Daftar sekarang -> http://thekapital.my/senangsaham19Dis

NAK BELI SAHAM APA?

Di Bursa Malaysia ada 715 saham patuh syariah…
Ada hampir 12 sektor pembahagian saham…

Yang mana satu ok untuk dibeli sekarang?
Macam mana nak tahu saham itu bagus?

Kalau nak jadi pelabur yang bijak kena memilih saham berkualiti tinggi. Kira yang gred AAA.

Jawapannya ada pada formula CANSLIM.

Alaa…formula popular yang pelabur serata dunia gunapakai. Formula best ini dicipta oleh pelabur tersohor dunia iaitu William J. O’Neil.

Nak tahu apa istimewa sangat formula ini?

Dapatkan eBook CANSLIM – Sauk Saham Yang Baik
Klik -> http://thekapital.my/Ebook-CANSLIM

“Bro, bro…Saham tu duk kelip-kelip hijau, macam ramai tengah beli, ok ke kalau aku beli sekarang?”

Ada bermacam-macam teknik dalam dunia ni untuk tahu timing yang cantik sebelum nak beli saham.

Salah satu teknik yang senang, berkesan dan ramai peminatnya adalah teknik Buy On Breakout.

Ramai sifu-sifu saham yang kami kenal guna teknik ni.

Dapatkan eBook Rahsia Teknik Buy On Breakout -> https://thekapital.my/EbookBOB

 Nak tahu lebih mendalam tentang teknik Buy On Breakout beserta contoh-contoh?

 Nak tahu cara untuk bezakan di antara Breakout dan False Breakout?

 Pernah dengar Support and Resistance? Nak tahu step by step untuk tentukan Support and Resistance?

Don’t worry guys, kami akan terangkan dalam bahasa mudah.

Dapatkan eBook Rahsia Teknik Buy On Breakout -> https://thekapital.my/EbookBOB

 

Anak muda biasanya tanya soalan-soalan berikut:

  • Nak melabur tapi tak tahu nak melabur dekat mana?
  • Nak melabur tapi takut kena tipu dengan scammer?
  • Bagaimana nak tahu sesuatu pelaburan itu patuh Syariah atau tidak?
  • Ada banyak sangat jenis pelaburan, yang mana sesuai dengan saya?
  • Dalam suasana ekonomi yang tak menentu, apakah pelaburan ‘safe haven’ yang menjadi pilihan?

Dapatkan jawapan kepada semua soalan ini dan banyak lagi, di dalam buku yang penuh dengan maklumat ini.

Anda perlu baca buku ini kerana:

  • Pelbagai contoh dan bimbingan diberikan daripada mereka yang berpengalaman. Dibawakan kepada anda oleh mereka yang berada di sebalik tabir laman web kewangan dan pelaburan #1 Malaysia, MajalahLabur.com.
  • Daripada beribu-ribu artikel yang telah MajalahLabur keluarkan, ini adalah rumusannya. Yang terbaik daripada yang terbaik!
  • Inilah buku yang menggabungkan kesemua ilmu, rahsia dan tips berharga; dalam bahasa santai yang semua orang boleh faham.
  • Lepas dah habis membacanya, anda dah tahu nak pilih pelaburan yang bersesuaian dengan jiwa dan tak perlu lagi nak ikut orang lain.
  • Dengan ilmu yang betul, barulah duit tak hilang dan pelaburan semaking berkembang.

Link Pembelian:
MPH Online
Kinokuniya
Lazada
Shopee

MENCARI BUKU-BUKU PANDUAN MELABUR SAHAM?


Anda dah mula berminat nak melabur saham secara mudah dan patuh syariah?

Nak tambah ilmu asas sebelum mula melabur saham?

  • Ramai sebenarnya yang masih tertanya-tanya macam mana nak pilih syarikat terbaik di antara
  • 900+ syarikat yang tersenarai di Bursa Malaysia.
  • Ada pula yang tak tahu formula apa nak pakai untuk mencari syarikat yang berpotensi untuk dilaburkan.
  • Yang takut untuk memulakan langkah dalam dunia pelaburan pun ada juga.

Ini dilema yang biasa dialami pelabur newbie…

Jangan risau, buku-buku ini dapat membantu anda, inshaAllah.
Stok terhad! Dapatkan 
sekarang.

Link Pembelian:
Klik > thekapital.my/bukukombo

Pening Kepala Tak Tahu Nak Beli Saham Apa?

Ini dilema biasa yang dialami pelabur newbie.
Percayalah anda tidak keseorangan….

Tetapi awas sebab ramai yang terciduk sebab main ikut cakap kawan tanpa usul periksa.

  • Nak cari Winning Stock?
  • Nak belajar guna formula 7RM yang diilhamkan sendiri oleh Tuan Haji Mohd Asri?
  • Nak tahu teknik untuk maksimumkan keuntungan?
  • Nak tips kawal modal dan minimumkan kerugian?
  • Nak belajar formula mudah untuk pilih syarikat saham yang berpotensi?

Tuan Haji Mohd Asri mengilhamkan formula 7RM dan mengaplikasikan sendiri formula tersebut bagi membantu beliau membuat pemilihan saham-saham yang berpotensi memberikan keuntungan yang optimum.

Link Pembelian:
Klik > bit.ly/NakBeliSahamApa

BAGI BUYCALL SENDIRI

3 masalah utama sebelum berjaya buat duit dekat pasaran saham

1. Tak tahu nak beli saham apa?
2. Bila boleh beli saham?
3. Bila kena jual saham tu?

Sebenarnya semua ini boleh terjawab jika pandai baca Candlestick.

Jadi khas untuk memudahkan anda, kami hasilkan video Masterclass sulung.

CANDLESTICK SAHAM
bersama Tuan Haji Zainal Ariffin bin Osman
(MSTA, CFTE, IFTA, UKSTA, MATA)

Siapa tak kenal otai ini tandanya anda masih newbie.

ILMU MAHAL YANG BAKAL ANDA BELAJAR DARI VIDEO INI

1. Pengenalan kepada ‘Price Action’

2. Bagaimana mengukur kekuatan Price Action dengan candlestick?

3. Bullish Candlestick pattern yang menunjukkan harga akan beralih arah

4. Bearish reversal pattern

5. Peranan volume untuk mengesahkan pergerakan candle

6. Candlestick trading setup

7. Cara menggunakan candlestick dengan trend dan oscillator

8. Cara menggunakan candlestick dengan RSI

Sekejap, belum habis lagi…

✅ BONUS

1. Penggunaan Heiken Ashi
2. Candlestick pattern Screener
3. Set target menggunakan candlestick
4. Set stop loss menggunakan candlestick

Speaker memang otai, modul pun terbaik.

InshaAllah video pembelajaran secara santai ini dapat bantu anda memahami Analisis Teknikal (TA) yang selalu disebut oleh sifu-sifu saham.

Yang penting, video ini sesuai sangat untuk pelabur dan pedagang saham newbie. Boleh tengok ulang-ulang sampai faham.
.

KINI DIBUKA UNTUK PRE-ORDER!

Kepada yang bertindak awal, ada harga istimewa menanti, cepat klik:

➡️ http://thekapital.my/candlesticksaham
➡️ http://thekapital.my/candlesticksaham
➡️ http://thekapital.my/candlesticksaham
.

DISCLAIMER: Program ini bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk urusan pelaburan. Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur saham adalah keputusan anda.

Nak Kejar Saham Yang Bakal Naik?

Masih ingat tak masa orang berebut-rebut beli saham TOPGLOV, saham-saham lain yang satu geng dengan dia (yang harga jauh lebih murah) pun tiba-tiba meroket naik jugak cuma lambat sikiiiit je. Adusss mesti ramai yang tertinggal keretapi kan? Tulah, kan dah melepasss!

Haa, itu contoh saham sektor glove. So, macam mana dengan saham dekat sektor lain?? Dekat mana nak carik senarai dia?

Jangan tertinggal keretapi lagi.

Jadi khusus untuk follower kami, memperkenalkan e-book Leaders and Laggards.

Kalau nak tahu rahsianya, dapatkan e-book Leaders and Laggards -> http://bit.ly/beli-ebook-leaderslaggards

Dalam e-book ini, anda akan belajar:

✅ Apa itu Leader?

✅ Apa itu Laggard?

✅ Cara nak kenal pasti saham Leader dan Laggard

✅ Contoh-contoh case study Leader naik dulu, Laggard naik kemudian

✅ Contoh case study yang tak jadi, Leader dah naik tapi Laggard tak naik-naik

✅ Contoh case study Leader turun dulu, Laggard turun kemudian

✅ Turut dikongsikan senarai Leader dan Laggard bagi industri-industri sarung tangan (glove), penjagaan kesihatan (healthcare), pembinaan (construction), tenaga (oil & gas), teknologi dan banyak lagi.

Dapatkan e-book Leaders and Laggards sekarang!
Klik -> http://bit.ly/beli-ebook-leaderslaggards

 

Trade What You See ini merupakan ebook pertama Serikandi sejak menceburkan diri secara aktif dalam dunia pasaran saham bermula dari tahun 2016 yang lalu.

eBook ini akan membantu anda:

1. Bagaimana nak memahami naik turun pasaran saham dan bagaimana nak ambil advantage

2. Anda akan memahami cara dan teknik membaca/mengkaji sesuatu kaunter

3. Anda akan lebih objektif dalam menguruskan dagangan dan bukan dikuasai emosi

4. Anda akan belajar langkah langkah pengurusan apabila terbeli kaunter yang salah

5. Belajar dan memahami hint melalui pembelian shareholders/fundamental analisis

Link Pembelian:
eBook Serikandi Saham

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?